IMG_0209

Tikku pois omasta silmästä! Luulitteko, että olen “yläpuolellanne”?

Mitä puutteita näemme toisissamme? Ja mitä suuremmalla kiihkolla siitä vaahtoamme jollekulle, sitä varmemmin kannattaa tarkistaa oma pesä!

“Uitin” hyvän ystäväni, myynnin ammattilaisen, vasta julkaisemassani artikkelissa, kun hän unohti käyntikortit toimistolle. Vertasin käyntikorttien unohtamista samaan asiaan kuin, että unohtaisi uimahousut uimahallille lähtiessään muasta.

Arvatkaapa, monestiko handsfree korvilla puheluita soitellessani olen unohtanut oikeasti uimahousut (lue: kaikki uintivaatteet eli pakatun uimakassin) uimahallireissulta. Se ei jää yhteen kertaan. Joskus olen palannut takaisin 1 kilometrin päästä hakemaan ne ja joskus huomannut uimahallin pihalla lapsia autosta ulos laskiessani, että kassi…

Taannoin kävi jopa niin, että minulla oli mukana vain uimahousut ja pyyhe uintireissulla (äijäthän eivät tarvitse sitä sun tätä mukaan) niin unohdin ne uimahousut sinne pesuhuoneeseen. Miettikää nyt. Minulla on 2 artikkelia uimakassissa ja toinen unohtuu uimahallille. Hajamielisyyttä, huolimattomuutta! Ei se näköjään kiinnosta!

Entäpä käyntikortit? Kuinka monta kertaa olen onnistunut virittämään hyviä keskusteluita jonkun kanssa milloin missäkin ja sitten kun tulee puheeksi käyntikortin vaihto niin sulin käsin on saanut siitä koettaa änkyttää.

Näin se homma menee! Näemme todellakin toisissa omia puutteitamme! Asiat, joita havaitsemme ja joihin varsinkin liitämme vahvoja tunteita, ovat niitä, joihin meillä on omakohtaista kosketuspintaa.

Vahvoista tunnetiloista voi kuitenkin ottaa opikseen. Viimeisen 5 päivän aikana olen jakanut jokaiselle kaupan kassöörille käyntikorttini vinkaten perehtymistä nettisivuihimme. Nyt on käyntikortit oikeasti herkässä ja (lähes) aina mukana.

Mieti, mikä toisissa ärsyttää ja korjaa se asia itsessäsi! 

Comments

comments

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>